Klicke, um diesen Beitrag zu bewerten!
[Gesamt: 0 Durchschnitt: 0]

De NMa-Informeer mijn Android-het alternatief voor jacht Android service is stopgezet!

 

App en service aan mijn Android te melden is ingesteld!

 

Onze aanbeveling de alternatieve NMA app pushover

Alles over de pushover app kan worden gevonden onder de link

NMA-Informeer mijn Android stond u toe om uw Android-smartphone te waarschuwen uit bijna elke toepassing.

Met NMA-notify mijn Android u meldingen krijgen, zoals grommen, grommen, OpenNMS, PRTG enz. Push. U ook meldingen ontvangen van Twitter, asana, Dropbox, en github en en.

Ook in de BosMon is het mogelijk om de NMa app te benaderen.

Om dit te doen moet je een keer registreren op notifymyandroid.com en het genereren van de API-sleutel. Voor zuinige vossen, worden verteld, tot 5 PushMitteilungen per dag zijn gratis. Als dat niet genoeg is, moet je gewoon de dop van de $5 voor de Premium account en betalen via PayPal. Ik ben al op zoek naar een "Ersatzapp" voor jacht voor een lange tijd en lijken te hebben gevonden. Zonder zelfs met een Android, was ik snel ingelogd en had gegenereerd de API-sleutel. Meer informatie over NMA-notify mijn Android zal later volgen zodra ik meer kan zeggen over de test!

Notify My Android
Notify My Android
Entwickler: Netchup.com
Preis: Kostenlos+
  • Notify My Android Screenshot
  • Notify My Android Screenshot
  • Notify My Android Screenshot