Klicke, um diesen Beitrag zu bewerten!
[Gesamt: 0 Durchschnitt: 0]

Protupožarnih GPS-a? Ozbiljno?

Aparat za gašenje vode GPS-navigacijski uređaj za dug put? Priprema operacija sve više postaje važan instrument moderne sigurnosti. To svakako uključuje pripremu protupožarnih transportera preko dugog putovanja. To se mora planirati unaprijed kako bi mogli djelovati na ciljani i brz način. Stoga je ključno planirati transportnu liniju za objekte koji se postavljaju u području primjene i uključiti ga u operativne planove.
Aplikacija "gašenje vodenih transportnih GPS" bilježi transportnu liniju putem GPS prijamnika mobilnog telefona, bilježenja dužine transportne linije i profila visine. Zbog programiranih parametara, nalaze se lokacije pojačanih crpki i na karti ili Satelitska slika.
Izbornik smjernice je vrlo jasno. Moguće je odmah započeti snimanje pokretnog priključka, a da ne morate napraviti dugotrajni postavke. Parametri "transportna struja" i "izlazni tlak pumpe" mogu se promijeniti. Nakon snimanja, rezultati se pohranjuju u bilo koje vrijeme. Osim toga, izračunava se i prikazuje broj cijevi za B-crijeva.
"Naprezanje voda prijenos GPS" nije jednostavan izbrojiv aplikacija, ali napredan aplikacija taj osigurati čeznuti-uvjeti podrška to vatra brigada in njihov važan zadaća.

Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot

Itunes