Klicke, um diesen Beitrag zu bewerten!
[Gesamt: 0 Durchschnitt: 0]

Tijdens het browsen Apple's AppStore, stuitte ik op de FF agent app.

Met FF agent app het gebruik alarm op de smartphone

In het geval van een alarm, kan dit gebeuren via de Control Center-smartphone-Web, individuele personen of hele groepen kunnen worden gewaarschuwd. Voor deze, nood informatioenn kan ook beschikbaar zijn en de gewaarschuwde krachten kunnen geven direct feedback over de vraag of u deelneemt aan de implementatie.

Bet-team List/wie is inbegrepen?

Door feedback te geven na waarschuwingen, kunnen de gevestigde leidinggevenden zien welke mensen zullen deelnemen aan de inzet en wanneer ze aankomen bij het apparaat huis. Als er niet genoeg krachten worden gezegd, kan men hier snel waarschuwen. Absoluut een uiterst nuttige eigenschap wanneer gebruikt door iedereen!

Het toevoegen van radio-alarm en Fax integratie hij gebruikt de FF agent app

Het systeem met de FF agent app kan heel netjes worden geïntegreerd in het bestaande waarschuwingssysteem. Dit wordt mogelijk gemaakt door de radio detector integratie door de FF agent Funkgateway. Dit maakt het mogelijk om te waarschuwen vertraagde maar bijna gelijktijdig. Fax informatie van de controlecentra kan worden gedigitaliseerd, zodat de stroom van informatie is mogelijk zonder veel vertraging. Door het digitaliseren van de fax informatie, uw aanpak plan en een milieu-kaart kan ook worden weergegeven. -Helaas, de FF agent app ontbreekt een integratie van "kraan informatie" van relevante portals. Al met al is het echter een duidelijk uniek Selling Point!

Chat systeem

Heel interessant zijn de informatie over de chat-systeem van de FF agent app. Door Push Notification kunnen de nood bemanningen bovendien met elkaar communiceren. -Mijn conclusie: leuk om functie hebben, met de verspreiding van vandaag van andere boodschappers, maar voor mij een overbodige functie. Dit had beter moeten worden geïnvesteerd in alternatieve berichtgevings tonen

Waarschuwend zelfs na radio lijnen

Verschillende groepen kunnen worden gewaarschuwd, afhankelijk van de 5Tone lus. (Kleine groep/Full alarm)-een functie die zeker niet mag ontbreken!

Een absolute killer feature van de FF agent app-de geoSCHERMEN in geval van afwezigheid

Dat klinkt helemaal ingewikkeld op het eerste… Maar het is niet! Om de beschikbaarheid beter te kunnen schatten, kan elke deelnemer bijvoorbeeld een RADIUS gebruiken. Voer het apparaat huis waar het beschikbaar is voor gebruik. Zodra de deelnemer het gebied verlaat, wordt het automatisch gemerkt als "niet klaar voor gebruik." Zodra de deelnemer het gebied opnieuw binnenkomt, is hij weer klaar voor gebruik.

De FF agent app voor Android kan hier worden gevonden:

FF-Agent
FF-Agent
Entwickler: mackoy consulting
Preis: Kostenlos
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot


FF agent app Android app op Google Play

De FF agent app voor iOS-iPhone-iPad

‎FF-Agent
‎FF-Agent
Entwickler: mackoy consulting
Preis: Kostenlos
  • ‎FF-Agent Screenshot

iPhone FF agent app

Meer informatie over de FF agent app fabrikant pagina

FF AGENT WEBSEITE