Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Den NMA-Advisér min Android-alternativet til strejftog Android service er ophørt!

 

App og service til at underrette min Android er indstillet!

 

Vores anbefaling alternative NMA app pushover

Alt om pushover app'en kan findes under linket

NMA-Advisér min Android tillod dig at advare din Android smartphone ud af næsten enhver ansøgning.

Med NMA-Advisér min Android kan du få meddelelser som Growl, snerrer, OpenNMS, PRTG osv. Skubbe. Du kan også modtage meddelelser fra Twitter, asana, Dropbox og GitHub og og.

Også i BosMon er det muligt at få adgang til NMA app.

For at gøre dette skal du registrere en gang på notifymyandroid.com og generere API-nøgle. For Thrifty ræve, få at vide, op til 5 PushMitteilungen om dagen er gratis. Selv om dvs ' ikke nok, jer burde netop skal ud den $5 nemlig den overkurs beretning og honorere af PayPal. Jeg har været på udkig efter en "Ersatzapp" for strejftog i lang tid og synes at have fundet det. Uden selv at have en Android, blev jeg hurtigt logget ind og havde genereret API-nøgle. Mere information om NMA-Advisér min Android vil følge senere, så snart jeg kan sige mere om testen!

Notify My Android
Notify My Android
Entwickler: Netchup.com
Preis: Kostenlos+
  • Notify My Android Screenshot
  • Notify My Android Screenshot
  • Notify My Android Screenshot