Klicke, um diesen Beitrag zu bewerten!
[Gesamt: 0 Durchschnitt: 0]

Met BosMon Mobile heb je de toevoeging aan het BosMon programma.

BosMon Mobile is de ideale aanvulling op de BosMon server

Iedereen wie voor dit app heeft gezocht kent 99,9% die de toepassing van Vensters inbegrepen is. Zonder deze toepassing, is dit app in principe nutteloos, met de toepassing toen bijna onuitputtelijke mogelijkheden zich voordoen. Met BosMon Mobile wordt de smartphone een mobiele smart alarm ontvanger en kan ZVEI, FMS en POCSAG telegram weergeven!

BosMon Mobile werkt zonder kosten SMS

BosMon Mobile vereist een mobiele dataverbinding via UMTS, LTE of een Wi-Fi-verbinding aan het werk. De app maakt ook verbinding met een BosMon server. Deze gegevens kunnen tussen punten worden gecodeerd.

BosMon Mobile
BosMon Mobile
Entwickler: T. Eichstädt
Preis: Kostenlos
  • BosMon Mobile Screenshot
  • BosMon Mobile Screenshot
  • BosMon Mobile Screenshot

Zie de app in functie in deze video van BosMon

Met BosMon, BosMon Mobile voor Android en nu met de alternatieve BAAS (BosMon voor iPhone), kunnen hele alarmsystemen worden ingesteld. Hier zijn er relatief weinig beperkingen voor de gebruiker, zolang hij zich houdt aan de wettelijke omstandigheden. Al met al, BosMon vormt een enorme gemeenschap die sterk ondersteunt een continue ontwikkeling van de software en de apps! Als u geïnteresseerd bent in lineaire controletechnologie, brandweer radio, zult u niet voorbij BosMon, het is altijd de moeite waard een kijkje te nemen en het testen van de mogelijkheden!

Veel informatie over het opzetten van de app en het opzetten van de webserver is te vinden op de BosMon pagina

http://www.bosmon.de/doc/Mobile/Erste_Schritte

BosMon als ideale toevoeging op wacht

Met de applicatie BosMon en zijn verschillende mogelijkheden, alleen op van de bewaker biedt grote mogelijkheden, zoals: Een alarm monitor