Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

De BosMon iPhone app, dat is wat sommigen van u hebben gewacht. Het is misschien niet een officiële app van BosMon, maar het is een alternatief om verbinding te maken met de BosMon Web Server!

BosMon iPhone app-maar nog steeds niets officieel

We kregen de hint van de ontwikkelaar van de app, die nu beschikbaar is. Natuurlijk, spaarden wij geen uitgave en verwierven onmiddellijk app. Voor iemand die vertrouwd is met BosMon en kan al geactiveerd de web-server en kanalen heeft ingesteld, is het gemakkelijk om de app te verbinden na een haven gesplitst in de router. Hier is echter een speciale kennis en passende technologie nodig! -App is geen officiële app van BosMon, zodat is de steun uitsluitend met de ontwikkelaar en niet met BosMon!

Speciale app alleen voor degenen die weten wat je aan het doen bent!

De hele BosMon Gemeenschap heeft gewacht op een BosMon iPhone app voor meerdere jaren, de ontwikkelaar van BosMon had altijd teruggeschrokken weg van deze stap, want er is een enorme financiële onkosten achter een dergelijke app. We kunnen dit volledig tot nu toe en zijn des te meer enthousiast over de externe ontwikkelaar die heeft genomen op het onderwerp van BosMon iPhone app.
Maar pas op, het is niet het geval dat u de app downloaden en het advies kan er onmiddellijk alles wat ik wil! Als u reeds voorbereidingen hebt getroffen, of iemand wie reeds een BosMon server in werking stelt, dank u dit alles kan snel werken. Gelieve niet alleen downloaden van de app zonder enige voorkennis of een hint van iemand! U falen en fret over het geld dat u hebt doorgebracht!

Meld je aan bij de BosMon server met de BAAS app

Als u alle stappen door hebt, dan zult u verschillende opties in app, naast de vertoning van het netwerk kanaal worden aangeboden, zullen alle ingangen van het kanaal worden getoond. Dit is genoeg voor een overzicht van de lopende waarschuwingen. Van BosMon 1.4.4.1650 het kanaal "event" is ook mogelijk, dit is al verwerkt in de app, net als het kanaal telegram venster. De functies zijn echter al beperkt. Maar we missen al een alarm of push functie zoals je gewend bent in de AndroidApp!

De ontwikkelaar van de BAAS app voor iPhone belooft verdere ontwikkeling

We hebben in contact met de ontwikkelaar weer en sprak over ontbrekende functies. De ontwikkelaar tot Schreiber zei in de eerste stap alleen om deze functies te vertegenwoordigen. Als de app genereert de overeenkomstige inkomsten, zal het zeker verder worden ontwikkeld en uitgebreid. Hij vraagt om begrip, omdat de kosten van ontwikkeling en uploaden bij Apple komt op een kostprijs die hij wil weer spelen! Dus gelieve ondersteuning van dergelijke ontwikkel ontwikkelaars die willen het leven gemakkelijker maken voor ons allemaal!

 

‎BAAS
‎BAAS
Entwickler: Till Schreiber
Preis: 5,99 €
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot