Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Slukning af vand transportør GPS? Alvorligt?

Slukning af vandtransport GPS-navigationsanlægget for den lange sti? Forberedelsen af operationer bliver i stadig højere grad et vigtigt instrument i den moderne sikkerhed. Dette omfatter helt sikkert at forberede en brandslukningsvand transportør over en lang rejse. Dette skal planlægges på forhånd for at kunne handle målrettet og hurtigt. Det er derfor vigtigt at planlægge en transport linje for de pågældende genstande inden for dens anvendelsesområde og at medtage den i driftsplanerne.
Ansøgningen "slukningsmidler GPS" registrerer transportøren linje via GPS-modtageren af mobiltelefonen, registrering af længden af transportøren linje og højde profil. På grund af de programmerede parametre defineres forstærker pumpens placering og på et kort eller Et satellitbillede.
Menu-vejledningen er meget klar. Det er muligt at begynde at optage Conveyor-stikket med det samme uden at skulle foretage tidskrævende indstillinger. Parametrene "transport strøm" og "pumpe udgangs tryk" kan ændres. Efter optagelsen gemmes resultaterne til enhver tid. Desuden beregnes og vises antallet af krævede B-slanger.
"Exeringuishing Water transport GPS" er ikke et simpelt edb-program, men et avanceret program, der giver langsigtet støtte til brandvæsenet i deres vigtige opgaver.

Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot

Itunes