Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

De Ademhalings beschermings documentatie in de loop van een opdracht behoort tot de brand Brigade als zout in de soep. Een schone Ademhalings beschermings documentatie is de levensverzekering voor alle de uitrusting dragers van de ademhalingsbescherming.

Ademhalingsbescherming documentatie app

Een paar dagen geleden bereikten we een persbericht van MP-Fire met de informatie over een nieuwe respiratoire bescherming documentatie app "MP-Fire ASD". Aangezien we houden weinig van stomme gekopieerde persberichten, we natuurlijk mix van de fabrikant specs met onze ervaring in de test als altijd.

Ten eerste moet worden opgemerkt dat de IOS app is alleen te installeren vanaf IOS 9,0, voor gebruikers met oudere iPad ´ s zeker niet bruikbaar.

Wat is in de ademhalingsbescherming documentatie app MP Fire ASD?

Echt gebruiksvriendelijke input maskers en een snelle registratie van de squads is inderdaad gegeven. Dit resulteert in een goede controle van de operationele tijden en de activiteit van de ademhalingsbescherming apparaat dragers.

Belangrijke informatie zoals huidige afdrukken, query tijd en resterende duur worden berekend en duidelijk weergegeven met locatie en status.

Ingebouwde berekeningen en waarschuwingen voor ademhalingsbescherming documentatie

Een enorme opluchting voor de Ademhalings beschermingscontrole wordt zo gevormd en helpt om fouten en ongevallen te vermijden.

Steun voor de jaarlijkse stress oefening

Een menu-item is speciaal gemaakt voor de jaarlijkse stress oefening/respiratoire bescherming te controleren. In aanvulling op de deelnemers, kan de oefening worden voltooid, druk kJ consumptie, enz. Worden gedocumenteerd.

FWDV7 compliant protocol als PDF

Als PDF-document voor opdrachten, trainingen en training kunnen de waarden worden opgeslagen, afgedrukt of later als e-mail worden verzonden.

Gratis ademhalingsbescherming documentatie over de "Fire Brigade 4,0" project

MP Fire levert een gratis ademhalingsbescherming documentatie app? Dat was de eerste vraag die ik mij gesteld heb. Maar, het persbericht verduidelijkt deze vraag.

MP Fire ASD is cofinanziert door samenwerkingspartners

De adembescherming monitoring app MP Fire ASD werd ontwikkeld door de MP-Fire fabrikant MP-Soft-4-u en via de samenwerkingspartners INTERSPIRO en IQFS Cofinanziert. De app MP Fire ASD is voorzien voor brandweerkorpsen van de Dach regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) gratis. App en zijn updates zouden in de toekomst volgens de specificaties van de fabrikant vrij van last moeten blijven.

Ademhalingsbescherming documentatie app voor tabletten van 10 centimeter

De fabrikant beperkt het gebruik van de app tot tabletten van 10 centimeter of meer. Voor smartphones, is app niet beschikbaar op het ogenblik.
De app is in eerste instantie beschikbaar voor IOS (vanaf 9,0) en Android.
We zullen bijhouden van de ontwikkeling van de app en u informeren over veranderingen en updates hier.

‎MP-FEUER ASD
‎MP-FEUER ASD
Entwickler: MP-SOFT-4-U
Preis: Kostenlos
  • ‎MP-FEUER ASD Screenshot

MP-FEUER ASD
MP-FEUER ASD
Entwickler: MP-BOS GmbH
Preis: Kostenlos
  • MP-FEUER ASD Screenshot
  • MP-FEUER ASD Screenshot