Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Helaas offline!

De Rescue card app heeft nu veel volgelingen rechtstreeks uit de brandweer.

De beoordelingen spreken duidelijke woorden: gratis, snel en makkelijk te gebruiken. Documenten zijn ook offline beschikbaar na het downloaden, dus geen netwerk ontvangst nodig is. Deze Rescue card app is dus zeker een Pflichtapp voor elke brandweerman en brandweerman!

Waarom hebben we een Rescue card app nodig?

De meeste auto's bieden vandaag maximale veiligheid voor hun inzittenden. Dit maakt de redding werk moeilijk voor de hulpverleners in het geval van een mogelijk ongeval. Vaak is het niet bekend waar het lichaam schaar en spreaders zijn veilig en effectief te gebruiken. Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat airbags later worden geactiveerd, waardoor een hoog risico voor de nood troepen. Dus gestandaardiseerde Rescue cards werden geïnitieerd door de ADAC om een snelle en veilige redding te garanderen. Volgens de Rescue cards app programmeurs proberen ze te zorgen voor een optimaal aanbod met de bestaande Rescue cards. Dit alles natuurlijk in high-end resolutie en offline

Wat als u niet beschikt over een netwerk ontvangst? Zal de Rescue card app bruikbaar blijven?

Hier is een duidelijke ja! De voorwaarde is dat u alle kaarten eerder hebt gedownload. In het algemeen, zou heel wat dingen in de aanloop moeten worden geladen, zoals vooral met grote documenten (hoge resolutie!!) wat tijd wordt genomen!

Hoe kan ik zoeken naar voertuigen in de Rescue card app?

In de Rescue card app is een volledige tekst zoeken geïntegreerd, dus alles is snel te vinden en altijd met u!