Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Bluswater transportband GPS? Serieus?

Bluswater GPS-het navigatiesysteem voor de lange weg? De voorbereiding van de operaties wordt steeds meer een belangrijk instrument van de moderne veiligheid. Dit omvat zeker de voorbereiding van een bluswater transportband over een lange reis. Dit moet vooraf worden gepland om op een gerichte en snelle manier te kunnen handelen. Het is daarom van essentieel belang dat een transportband voor de betrokken objecten in zijn toepassingsgebied wordt gepland en in de operationele plannen wordt opgenomen.
De toepassing "bluswater GPS" registreert de transportband via de GPS-ontvanger van de mobiele telefoon, het opnemen van de lengte van de transportband lijn en de hoogteprofiel. Door de geprogrammeerde parameters worden de locaties van de versterker pompen gedefinieerd en op een kaart of Een satellietbeeld.
De menu begeleiding is heel duidelijk. Het is mogelijk om onmiddellijk te beginnen met het opnemen van de transport stekker zonder tijdrovende instellingen te hoeven maken. De parameters "transportband stroom" en "pomp uitgang druk" kan worden gewijzigd. Na het opnemen worden de resultaten op elk moment opgeslagen. Daarnaast wordt het aantal vereiste B-slangen berekend en weergegeven.
"Exeringuishing watervervoer GPS" is niet een eenvoudige computing applicatie, maar een geavanceerde applicatie die ondersteuning biedt op lange termijn om brand brigades in hun belangrijke taken.

Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
Feuerwehr Löschwasserförderung GPS
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot
  • Feuerwehr Löschwasserförderung GPS Screenshot

Itunes