Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

De kraan app van Wasserkarte.info is er eindelijk, velen hebben gewacht een lange tijd en het gebruik van de dienst van Wasserkarte.info al erg levendig. De ontwikkelaar heeft nu app voor Androïde eerst vrijgegeven.

Met de kraan app gemakkelijke registratie en onderhoud van hydranten

Wasserkarte.info ziet zich als een centraal platform voor Gemeenschap, vuur en water nutsbedrijven. Met meer dan 200.000 voortdurend bijgewerkt en verwerkt hydranten in de D-A-CH regio, Italië en Zwitserland, is de waterkaart app nu krijgt een echt grote impact. Het beheer van hydranten en bluswater extractie punten, gerelateerde documentatie en tests kunnen efficiënt worden ontworpen. Dit bespaart tijd en geld voor alle betrokkenen. De gegevens kunnen worden vastgelegd door app & Co en de exacte locatie is voorzien van GPS-coördinaten!

Bluswater planning vandaag met de brandkraan app

Wie weet het niet, hydranten en blussen van waterextractie punten zijn gecatalogiseerd en opgenomen in kaarten. De gegevens veranderen, maar de kaarten blijven hetzelfde. Met het digitale tijdperk en vele jonge geesten, de methoden en aanbiedingen zijn ook aan het veranderen, sommige dingen gemakkelijker worden. Met Wasserkarte.info en de apps, het beheer, het bewerken of herplanten van waterwinning sites is aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter! Geef informatie over de waterextractie site, zoals het type, de prestaties en een foto. De inzamelingspunten kunnen in lijst of kaart mening worden getoond en zo zeer duidelijk geschikt. De extractie punten kunnen volgens verschillende criteria gesorteerd en gefilterd worden. Individuele datasheets kunnen zelfs worden opgehaald door vooraf uitgegeven QR code.

Hydrantenanzeige op smartphone in real time

Wie weet dit niet…. 30cm van de sneeuw en de brandkraan is niet te vinden opnieuw. of nood troepen in grootschalig gebruik met een lage kennis van de site. Met Wasserkarte.info en de brandkraan app is dit onderdeel van het verhaal! De app toont de locatiegegevens van de smartphone waar de volgende kraan is.
Het maakt niet uit wat een waterextractie punt alles is samengevat en toegankelijk op een platform.

Belangrijke opmerking over het gebruik van de app

Alvorens u de kraan app gebruiken, is de registratie op Wasserkarte.info noodzakelijk! De door u ontwikkelde gegevens moeten worden geverifieerd om een constante hoge kwaliteit te garanderen!

Basisversie functies

 • Waterextractie punten maken en beheren
 • Plan brand water subsidies
 • Gegevensbladen en kaarten exporteren
 • Gebruik van interfaces
 • Offline opslagtijd in de app: 10 dagen

In de gratis basisversie kan een aantal waterextractie punten en bluswater subsidies worden gecreëerd. De verzamelde gegevens kunnen volledig worden beheerd en verwerkt. Het is ook mogelijk kaart kaarten te exporteren.

Alle bestaande interfaces voor gegevensuitwisseling met andere toepassingen zijn volledig bruikbaar in de basisversie.

De gegevens worden offline opgeslagen in de app voor 10 dagen. Na deze 10 dagen, zal app sync online.

Extra functies in de PlusPaket

 • Project Management – gegevens kunnen nu duidelijk worden gestructureerd en dus nog eenvoudiger te beheren! Het scheiden van gegevens van verschillende delen van de stad is gemakkelijk mogelijk met verschillende projecten.
 • Autorisatiebeheer – met de individuele toewijzing van lees-en schrijfrechten kunnen de gegevens gemakkelijk worden gedeeld! Eigen toegang voor het hele team en voor andere gebruikers, zoals De meester van het water, bouwwerf, enz. zijn gemakkelijk mogelijk.
 • De geschiedenis van de verandering-geen verlies van gegevens voor onjuiste veranderingen of toevallige schrapping! Eerdere versies van gegevens kunnen op elk gewenst moment worden teruggezet.
 • Langdurige offline opslagtijd in de app
 • Versiebeheer kan terugkeren naar een eerdere status van de gegevens en eventuele defecte wijzigingen corrigeren of Verwijderde gegevens zullen worden hersteld
 • Vanaf €10 per maand

Kraan app te downloaden

De app kan worden gedownload van de smartphone winkels. Klik op een van de iconen of de download knop voor Android of Apple.

Kraan app iPhone

‎wasserkarte.info
‎wasserkarte.info
Entwickler: Wasserkarte.info
Preis: Kostenlos
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot
 • ‎wasserkarte.info Screenshot