Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Mens du browser Apples AppStore, jeg stødte på FF agent app.

Med FF agent app bruges alarmen på smartphonen

I tilfælde af en alarm, kan dette ske via kontrolcenter-smartphone-web, kan individuelle personer eller hele grupper blive advaret. Til dette, kan Emergency informatioenn også være til rådighed, og de advarede styrker kan give øjeblikkelig feedback på, om du deltager i installationen.

Bet-team liste/hvem er inkluderet?

Ved at give feedback efter indberetninger kan de etablerede ledere se, hvilke personer der deltager i udsendelsen, og hvornår de ankommer til enheds huset. Hvis ikke nok kræfter skal siges, kan man hurtigt advare her. Absolut en mageløs nyttig indslag hvor anvendte af enhver!

Tilføjelse Radioalarm og fax integration han bruger FF agent app

Systemet med FF agent app kan integreres helt rent i det eksisterende varslingssystem. Dette er gjort muligt af radioen detektor integration af FF agent Funkgateway. Dette gør det muligt at advare forsinket, men næsten samtidig. Fax oplysninger fra kontrolcentre kan digitaliseres, så strømmen af oplysninger er muligt uden megen forsinkelse. Ved at digitalisere faxe oplysningerne kan du også få vist din tilgangs plan og et miljø kort. -Desværre FF agent app mangler en integration af "brandhane information" fra relevante portaler. Alt i alt, men det er en klar unik salgsargument!

Chat-system

Ganske interessant er de oplysninger om chat-system af FF agent app. Ved push-beskeder kan redningsmandskabet desuden kommunikere med hinanden. -Min konklusion: rart at have feature, med dagens spredning af andre budbringere, men for mig en overflødig funktion. Dette burde have været bedre investeret i alternative underretnings toner

Alarmerende selv efter radio loops

Forskellige grupper kan blive advaret afhængigt af 5Tone løkken. (Lille gruppe/fuld alarm)-en funktion, der bør absolut ikke mangler!

En absolut Killer træk af FF agent app-den INDHEGNING i tilfælde af fravær

Det lyder helt kompliceret i første omgang… Men det er ikke! For bedre at kunne estimere tilgængeligheden, kan hver deltager bruge en radius, f. eks. Indtast enheds huset, hvor det er tilgængeligt til brug. Så snart deltageren forlader området, markeres det automatisk som "ikke klar til brug". Så snart deltageren kommer ind i området igen, er han klar til brug igen.

Den FF agent app til Android kan findes her:

FF-Agent
FF-Agent
Entwickler: mackoy consulting
Preis: Kostenlos
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot


FF agent app Android App på Google Play

Den FF agent app til iOS-iPhone-iPad

‎FF-Agent
‎FF-Agent
Entwickler: mackoy consulting
Preis: Kostenlos
  • ‎FF-Agent Screenshot

iPhone FF agent-app

Yderligere oplysninger på siden om FF agent-app-producentens side

FF AGENT WEBSEITE