Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dok pregledavate Appleov AppStore, ja je došao preko FF agent app.

Sa FF agent app koristiti alarm na smartphone

U slučaju alarma, to se može dogoditi preko Control Center-smartphone-web, pojedinačne osobe ili cijele grupe mogu biti upozoreni. Za to, hitna informatika također može biti dostupna i upozoreni snage mogu dati neposredne povratne informacije o tome da li sudjelujete u implementaciji.

Bet-Team lista/tko je uključen?

Pružajući povratne informacije nakon upozorenja, osnovana rukovoditelji mogu vidjeti koji će ljudi sudjelovati u implementaciji i kada stignu u Device House. Ako nije dovoljno snage da se kaže, može se brzo upozoriti ovdje. Definitivno vrlo korisna značajka kada se koristi od strane svih!

Dodavanje radio alarma i faksa integracija on koristi FF agent app

Sistem sa FF agent app može biti integrirati sasvim čist u sadašnjost upozoravanje sistem. To je omogućio integracija radio detektora od strane FF agent Funkgateway. To omogućuje upozorenje odgođeno, ali gotovo simultano. Informacije o faksu iz kontrolnih centara mogu se digitalizirali, tako da je protok informacija moguć bez mnogo kašnjenja. Digitaliziranjem podataka o faksu, vaš plan pristupa i mapa zaštite okoliša također se mogu prikazati. -Nažalost, FF agent app nema integraciju "hidranta informacije" iz relevantnih portala. Sve u svemu, međutim, to je jasna jedinstvena prodajna točka!

Chat sustav

Vrlo zanimljive su informacije o chat sustavu FF agent app. Po push obavijest, Hitna posada može dodatno komunicirati jedni s drugima. -Moj zaključak: lijepo je imati lice, s današnjim širenje drugih glasnika, ali za mene suvišan lice. To bi trebao biti bolje uložio u alternativne obavijesti tonove

Uzbunavanje čak i nakon radio Loops

Različite grupe mogu biti upozoreni ovisno o 5Tone loop. (Mala grupa/puni alarm)-značajka koja definitivno ne bi trebao biti nedostaje!

Apsolutni ubojica značajka FF agent app-GEOFJE u slučaju odsutnosti

To zvuči potpuno komplicirano na početku… Ali nije! Kako bi se bolje procijeniti dostupnost, svaki sudionik može koristiti radijus, na primjer, na primjer. Unesite kuću uređaja gdje je dostupna za korištenje. Čim sudionik napusti područje, on je automatski označen kao "nije spreman za korištenje." Čim sudionik ponovno uđe u područje, on je spreman za korištenje opet.

FF agent app za Android može se naći ovdje:

FF-Agent
FF-Agent
Entwickler: mackoy
Preis: Kostenlos
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot
  • FF-Agent Screenshot


FF agent app Android app na Google Play

FF agent app za iOS-iPhone-iPad

‎FF-Agent
‎FF-Agent
Entwickler: mackoy consulting
Preis: Kostenlos
  • ‎FF-Agent Screenshot

iPhone FF agent app

Dodatne informacije o stranici proizvođača FF agenta

FF AGENT WEBSEITE