Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Databasen med gestikulerende stof indeholder oplysninger om sikker håndtering af farlige stoffer og andre kemiske stoffer på arbejdspladsen, f. eks. Stoffernes virkning på mennesker, de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger og foranstaltninger i tilfælde af en fare (inkl. Førstehjælp). Desuden informeres brugeren om vigtige fysisk-kemiske data for stofferne samt særlige juridiske og faglige samarbejdsregler for de enkelte stoffer. Oplysninger om 8000-stoffer er inkluderet. Dataene opbevares rettidigt efter offentliggørelsen i de gældende regler og forordninger eller efter nye videnskabelige resultater. 

Publisher

Databasen med gestikulerende stoffer oprettes og vedligeholdes af instituttet for arbejdsmiljø i tysk lovpligtig ulykkesforsikring (IFA).

Oplysningerne om arbejdsmedicin og førstehjælp i det gestikulerende stofdata basen er leveret af Prof. Heberr og hans team (TOXICHEM, Leuna).

Anvendelse og ansvar

Datalageret kan anvendes med henblik på sikkerhed på arbejdspladsen anvendes til at indhente oplysninger om de risici, der er forbundet med kemiske stoffer. Kommerciel brug af data samt delvis eller fuldstændig overførsel til andre informationssystemer er ikke tilladt. Dataene i databasen med bevægelses stoffer oprettes og vedligeholdes omhyggeligt. Der kan dog ikke antages noget ansvar, uanset retsgrundlaget.