Hier is uw overzicht van Firefighter-apps – Rescue-apps – THW-apps voor uw iPhone, iPad of Android-toestel

Wie dit niet weet, is er inmiddels een stortvloed van brandweer Apps in de AppStores van Google en Apple. Op een homepage van de brandweer ontstond een verzameling apps rond het thema brandweer. Omdat veel apps en ook activiteiten overlap vertonen met reddingsdienst en THW, is het assortiment apps uitgebreid. Vooral het weer was vanaf het begin altijd erg goed bezocht, ook alles rondom het onderwerp alerting via SMS of push notificatie werd steeds opnieuw aangevraagd. Daarnaast werd een Brandbrigade iPhone en Android Apps groep met meer dan 9000 leden gecreëerd. Brandweer-apps zijn een integraal onderdeel geworden van de smartphones van brandweerlieden en veel brandweerlieden gebruiken apps nu niet alleen voor trainingsdoeleinden, maar in toenemende mate ook in gebruik. Van hulpmiddelen voor gidsen tot stormapps en zandzakcalculators, er is bijna alles wat uw hart verlangt en er wordt elke maand meer toegevoegd. Je kunt de apps rechtstreeks downloaden naar je smartphone, via iTunes en natuurlijk de PlayStore. Er is zelfs iets voor kinderen, zodat u uw kinderen speels kennis kunt laten maken met het onderwerp brandweer of hulpdiensten. We maken geen onderscheid tussen smartphones en tablets (zoals de Apple iPad) in brand- en reddingsapps, wat de winkels als Apple iTunes of Google PlayStore for Android doen! Of het nu gaat om weer-apps van DWD, stormen van talloze apps, apps voor onderwijs, apps voor brandweer, apps voor reddingsdiensten, apps voor kinderen, apps voor Android, apps voor Apple of apps voor tablet, wij dekken de volledige bandbreedte af.

U wilt uw apps bij ons plaatsen of u hebt een app die u gebruikt maar hier nog niet hebt gevonden?

Of het nu gaat om een app voor brandweerkorpsen, een app voor de reddingsdienst of een app voor THW. Of het nu voor Apple, Android, smartphone of iPad is. Het maakt niet uit of het gaat om een SMS App, Alarm App of een App voor kinderen. Onze apps zijn voor iedereen!

Wij hebben 4 jaar ervaring met brandweer apps

Inmiddels zitten we in jaar 4 met het project Brandweer Apps. Aanvankelijk bedoeld als “add-on” op onze homepage van de brandweer om meer bezoekers te krijgen, ontwikkelde zich later de Facebook-groep Firebrigade iPhone en Android Apps met meer dan 10.000 leden uit de BOS-zone. Hier is alles aanwezig, van kameraden van de jeugdbrandweer tot besluitvormers van de hogere dienst. Politie, hulpdiensten en THW hebben zich ook verzameld. Maar dat is nog niet alles. Steeds meer kameraden treden ook toe tot de internationale scene, vooral uit Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Italië en Nederland.

enz;

Niet te vergeten voor de gratis uren brandweer spelletjes Apps voor kinderen en volwassenen

Bijvoorbeeld, de leitstellenspiel.de

‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112
‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112
Entwickler: SHPlay GmbH
Preis: Kostenlos+
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot
  • ‎Leitstellenspiel Feuerwehr 112 Screenshot