Klicke, um diesen Beitrag zu bewerten!
[Gesamt: 0 Durchschnitt: 0]

BosMon iPhone App, to je ono što neki od vas su čekali. On svibanj ne biti službeni app iz BosMon, ali to je alternativa za spajanje na BosMon web server!

BosMon iPhone App-ali još uvijek ništa službeno

Dobili smo nagovještaj od developer app, koji je sada dostupan. Naravno, nismo štedjeli i stekli app odmah. Za nekoga tko je upoznat s BosMon i svibanj imati već aktivirati web server i kanali je postavljen, to je lako povezati app nakon Port Split u usmjerivač. Ovdje su, međutim, potrebna posebna znanja i odgovarajuća tehnologija! -App nije službeni app iz BosMon, tako da je podrška isključivo s developer, a ne s BosMon!

Posebna app samo za one koji znaju što radite!

Cijeli bosmon zajednica je čekao bosmon iPhone App za nekoliko godina, Developer bosmon uvijek je shied daleko od ovog koraka, jer postoji ogroman financijski izdatak iza takve app. Možemo to učiniti potpuno do sada i sve više uzbuđen o vanjskom developer koji je preuzeo temu BosMon iPhone App.
Ali čuvajte se, to nije slučaj da preuzmete App i mišljenje može biti tamo odmah sve što želim! Ako ste već napravili pripreme, ili netko tko već radi BosMon Server, hvala vam sve to može raditi brzo. Ugoditi dont ' pravedan preuzimanje datoteka app sa neki prije znanje ili nagovještaj from netko! Vi svibanj uspjeti i uzrujavati o novcu koji ste potrošili!

Prijavite se na BosMon Server s BAAS app

Ako imate sve korake kroz, onda će vam biti ponuđena različite opcije u aplikaciji, uz zaslon mrežnog kanala, sve unose iz kanala će biti prikazani. To je dovoljno za pregled tekućih upozorenja. From BosMon 1.4.4.1650 kanal "događaj" je isto tako moguć, ovaj je već bio obrađen in app, kao je kanal brzojav Windows. Međutim, funkcije su već ograničene. Ali mi već nedostaje alarm ili push funkciju kao što su navikli na AndroidApp!

Developer of the BAAS app za iPhone obećava daljnji razvoj

Mi je dobio u kontaktu s developer opet i govorio o nestalim značajkama. Developer do Schreiber rekao u prvom koraku samo da predstavljaju ove funkcije. Ako app generira odgovarajući prihod, to će definitivno biti dalje razvijen i prošireni. On traži razumijevanje, jer je cijena razvoja i upload at primijeniti na dolazi na cijenu da on želi igrati opet! Na taj način ugoditi podrška takve programere koji žele učiniti život lakšim za sve nas!

 

‎BAAS
‎BAAS
Entwickler: Till Schreiber
Preis: 5,99 €
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot