Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Den BosMon iPhone app, det er hvad nogle af jer har ventet på. Det kan ikke være en officiel app fra BosMon, men det er et alternativ til at oprette forbindelse til BosMon web-server!

BosMon iPhone app-men stadig intet officielt

Vi fik vink fra udvikleren af app, som nu er tilgængelig. Selvfølgelig har vi ikke sparet på bekostning og købte app'en med det samme. Nemlig nogen hvem er orienteret i BosMon og må nyde allerede aktiveret den web styreenhed og kanaler har oprette, den er nem at sammenknytte den app efter en havneby revne i den Send. Her er der dog brug for en særlig viden og passende teknologi! -App'en er ikke en officiel app fra BosMon, så støtten er udelukkende med udvikleren og ikke med BosMon!

Speciel app kun for dem, der ved, hvad du laver!

Hele BosMon samfund har ventet på en BosMon iPhone app i flere år, udvikleren af BosMon havde altid veget tilbage fra dette trin, fordi der er en enorm økonomisk udlæg bag en sådan app. Vi kan gøre dette helt så langt og er alle de mere begejstrede for den eksterne bygherre, der har taget emnet BosMon iPhone App.
Men pas på, det er ikke tilfældet, at du downloader app og udtalelsen kan være der straks alt, hvad jeg vil! Hvis du allerede har lavet præparater, eller en person, der allerede driver en BosMon server, tak alt dette kan arbejde hurtigt. Venligst ikke bare downloade app uden nogle forudgående viden eller et vink fra nogen! Du kan mislykkes, og ærgre sig over de penge, du har brugt!

Tilmeld dig BosMon-serveren med BAAS-app'en

Hvis du har alle de trin igennem, så vil du blive tilbudt forskellige muligheder i app, ud over den netværkskanal display, alle poster fra kanalen vil blive vist. Dette er nok til at få en oversigt over igangværende alarmer. Fra BosMon 1.4.4.1650 kanalen "Event" er også muligt, er dette allerede blevet behandlet i app, som har den kanal telegram vinduet. Funktionerne er dog allerede begrænsede. Men vi har allerede glip af en alarm eller push-funktion, som du er vant til i AndroidApp!

Udvikleren af BAAS app til iPhone lover yderligere udvikling

Vi kom i kontakt med bygherren igen og talte om manglende funktioner. Bygherren indtil Schreiber sagde i det første skridt kun at repræsentere disse funktioner. Hvis app'en genererer de tilsvarende indtægter, vil det helt sikkert blive videreudviklet og udvidet. Han beder om forståelse, fordi omkostningerne ved udvikling og upload på Apple kommer til en pris, som han ønsker at spille igen! Så kan du støtte sådanne udviklere, der ønsker at gøre livet lettere for os alle!

 

‎BAAS
‎BAAS
Entwickler: Till Schreiber
Preis: 5,99 €
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot
  • ‎BAAS Screenshot