Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nažalost offline!

Aplikacija Rescue Card sada ima mnogo sljedbenika ravno iz vatrogasnih brigada.

Recenzije govore jasne riječi: besplatno, brzo i lako za korištenje. Dokumenti su također dostupni izvan mreže nakon preuzimanja, tako da nije potreban mrežni prijem. Ova aplikacija spašavanja kartice je stoga definitivno pflichtapp za svaki vatrogasac i vatrogasac!

Zašto nam je potrebna aplikacija za spašavanje?

Većina automobila danas nudi maksimalnu sigurnost za svoje putnike. To čini spašavanja raditi teško za hitne radnike u slučaju moguće nesreće. Često se ne zna gdje je tijelo škare i raspršivači su sigurni i učinkovit za korištenje. Kakve mjere opreza treba poduzeti kako bi se spriječilo da se zračni jastuci nakon toga aktiviraju, tako da predstavljaju veliki rizik za hitne snage. Tako standardizirane spašavanja kartice su inicirani od strane ADAC kako bi se osiguralo brzo i sigurno spašavanje. Prema program Rescue kartice aplikacija programeri oni pokušati osigurati optimalnu opskrbu s postojećim spasilačke kartice. Sve to naravno u high-end rezoluciji i offline

Što ako nemate mrežni prijem? Hoće li aplikacija Rescue Card ostati korisna?

Evo jasno da! Uvjet je da ste preuzeli sve karte prije. Općenito, puno stvari treba biti učitan u trci-up, kao i posebno s velikim dokumentima (visoka rezolucija!) neko vrijeme je uzeti!

Kako potražiti vozila u aplikaciji Rescue Card?

In spas karta app pun tekst traženje je integrirati, na taj način sve je brz pronaći i uvijek sa te!